З 1 грудня Альфа-Банк офіційно стане Сенс Банком

З 1 грудня Альфа-Банк офіційно стане Сенс Банком

З 1 грудня Альфа-Банк офіційно завершує процедуру зміни назви бренду на Sense Bank.

Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Нова юридична назва банку АТ «СЕНС БАНК».

«Одразу після початку повномасштабного вторгнення Правління банку вирішило відмовитися від бренду "Альфа" та продовжити роботу під новим брендом. Ми завжди були окремою юридичною особою, але Там підкреслили, що у зв'язку зі зміною назви банком, клієнтам не потрібно буде повторно підписувати документи або оновлювати вже підписані договори.

Також всі довідки та дозволи, які були видані до 1 грудня 2022 року від імені Альфа-Банку, будуть діяти і надалі та не втратять своєї чинності після перейменування банку.

Реквізити договору (номер договору та рахунку) залишаться без змін. Всі картки, які були видані з логотипом Альфа-Банку, продовжать діяти і надалі. Замінювати їх не потрібно. Оновлення пластикових макетів карток банк планує на березень наступного року.

Частина сервісів буде також перейменована. Так, наприклад, AHUB тепер буде називатися Sense Hub, а My Alfa-Bank стане My Sense Bank.

Вже з 1 грудня назву A-CLUB буде змінено на aClub. При цьому, всі привілеї персонального обслуговування буде збережено.

Нагадаємо, Національний банк України погодив зміни до статуту "Альфа-Банк Україна" про перейменування його на "Сенс Банк".



Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу