Розпочато виплати вкладникам банку "Укоопспілка"

Як повідомляє прес-служба Фонду гарантування вкладів фізосіб (ФГВФО), виплати коштів здійснюються через відділення банку "Михайлівський".

Для отримання коштів за зазначеними договорами, вкладникам необхідно звернутися до установи банку "Михайлівський" з паспортом та документом органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом гарантування вкладів фізичних осіб банку з ринку, але не більше 200 тис. грн.

Про строки та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 23 січня 2015 року буде оголошено додатково.

Нагадаємо, з 23 січня 2015 року введено тимчасову адміністрацію в банк "Укоопспілка", уповноваженою особою фонду на тимчасову адміністрацію призначено провідний професіонал з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу впровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Дмитро Кашута.

Тимчасова адміністрація в «Укоопспілка» введена на три місяці - з 23 січня по 22 квітня.
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь