Union Standard Bank запустив новий клієнт-банк для юридичних осіб

Однією з основних переваг нового інтернет-банкінгу є дистанційна робота з валютно-обмінних операцій. Union Standard Bank надає можливість оперативного обслуговування з датою валютування того ж дня, подачі заявок в системі дистанційного обслуговування та прийому заявок до 12:00, що збільшує запас часу для бізнес-діяльності клієнтів. Також кожен клієнт тепер безпосередньо контактує з відділом валютного контролю, отримуючи найпрофесійнішу консультацію, економлячи свій особистий час і помітно збільшуючи швидкість та якість обслуговування.

«Наш банк працює з широким спектром валют для проведення комерційних операцій і застосовує індивідуальний підхід у котируванні валютного курсу. Наприклад, клієнт подає заявку в банк із зазначенням курсу, за яким він готовий закрити операцію, а ми погоджуємо з клієнтом кожен випадок відхилення від зазначеного курсу, даючи можливість клієнту вибирати для себе кращі умови», – зазначила заступник голови правління Union Standard Bank Ольга Гулькова.

Також усіх клієнтів банку ми інформуємо про курси валют в режимі онлайн, і вони мають можливість отримати технічний кредит на купівлю валюти. Більше того, заявки на роботу з валютою подаються в інтернет-банкінгу, що не потребує фізичної присутності клієнта і дозволяє економити його робочий та особистий час.

Детальніше про пакетні пропозиції та графік роботи банку можна дізнатися на сайті Union Standard Bank www.unionstandardbank.com або за телефоном: 044 484 18 88.

Довідка про банк:

Union Standard Bank на ринку України працює з 1994 року. Банк є дійсним членом і учасником таких установ:

• зареєстрований учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з 22 листопада 2000 року (свідоцтво № 167 від 4 лютого 2014-го);
• член Українського бюро кредитних історій «УБКІ» та Міжнародного бюро кредитних історій «МБКІ»;
• агент на здійснення грошових переказів міжнародної системи Avers і партнерів: Лідер, InterExpress, Money Exchange SA, Caspian Money Transfer (CMT), Золота Корона, GEO Intel Express, FASTER, а також – субагент систем Western Union, MoneyGram;
• член міжнародної системи SWIFT;
• асоційований член Visa International;
• учасник Міжбанківської інформаційно-дилінгової системи Ukrdealing;
• член Асоціації українських банків.

Union Standard Bank належить до 4-ї групи банків відповідно до класифікації НБУ за розмірами регулятивного капіталу та сукупних активів. Кількість відділень банку – понад 250. Статутний капітал Union Standard Bank становить 247,5 млн грн, регулятивний – 463,2 млн грн. Розмір активів банку станом на 01.10.2014 – 872,9 млн грн. Пропонує усі види банківських послуг. Ліцензія № 208 від 06.12.2013, видана Національним банком України.

 

Теги #Sofort

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь