ФГВФО завершив ліквідацію банку «Аркада»

ФГВФО завершив ліквідацію банку «Аркада»

4 липня виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб рішенням №731 затвердила ліквідаційний баланс та звіт про виконання ліквідаційної процедури АТ АКБ «Аркада».

Фонд припинив виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день затвердження ліквідаційного балансу банку. З моменту затвердження ліквідаційного балансу ліквідаційна процедура банку вважається завершеною.

У зв’язку з цим Фонд повідомляє про припинення 4 липня виплат гарантованого відшкодування вкладникам АТ АКБ «Аркада» та завершення ліквідаційної процедури банку.

У межах виплат гарантованого відшкодування вкладники банку «Аркада» отримали понад 227,6 млн грн.

Вимоги кредиторів до банку, що були незадоволені в результаті ліквідаційної процедури та продажу майна (активів) банку на дату складення ліквідаційного балансу, вважаються погашеними.

У зв’язку із затвердженням ліквідаційного балансу банку та звіту про виконання ліквідаційної процедури Фонд закрив накопичувальний рахунок АТ АКБ «Аркада». З огляду на це реквізити накопичувального рахунку банку не дійсні і платежі на них не приймаються.

Нагадаємо, Фонд гарантування вкладів почне продаж активів 10 банків, що ліквідуються з початковою ціною усіх лотів 1967,5 млн грн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу