Мінекономіки розпочало реєстрацію виробників в програмі «Національний кешбек»

Мінекономіки розпочало реєстрацію виробників в програмі «Національний кешбек»

Міністерство економіки України оголосило про початок реєстрації виробників для участі в програмі «Національний кешбек».

Про це повідомила пресслужба Мінекономіки.

"Починаючи з 24 серпня українські виробники можуть подавати заявки на участь в програмі «Національний кешбек» через портал Дія", – зазначила перша віцепрем’єр-міністерка - міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Так, для участі в програмі виробникам необхідно зареєструватися на порталі Дія, перейти у розділ "Бізнес", потім "Підприємництво", обрати послугу "Перелік виробників та товарів українського походження", авторизуватися електронним підписом та завантажити перелік товарів з необхідною інформацією про них.

Продавцям для участі в програмі також потрібно подати заявку через портал Дія: перейти у розділ "Бізнес", обрати "Підприємництво" і "Перелік продавців". Після заповнення форми з даними про підприємство, потрібно додати перелік комбінацій фіскального номера РРО з переліком комбінацій MerchantID+TerminalID, адреси продажу товару, інформацію про банк, сайт та бренд. Заяву слід підписати електронним підписом.

Реєстрація торгових мереж розпочнеться 28 серпня, а споживачів – 2 вересня.

«Вже незабаром стартує реєстрація споживачів. І розпочнеться етап бета-тестування, коли споживачі вже зможуть купувати товари і їм нараховуватиметься кешбек. Для цього заохочуємо виробників додавати свої товари. Таким чином вже з початку вересня на їхні товари можна буде отримати 10% компенсації вартості. Дослідження показують, що українці чекають кешбеку… Тож сподіваємось, що і виробники проявлять такий же інтерес», - зазначила Свириденко.

Нагадаємо, завдяки впровадженню програми "Національний кешбек" ВВП країни до кінця року може зрости на 0,25%.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь