Нацбанк зареєстрував торговельну марку PROSTIR e-Secure

Нацбанк зареєстрував торговельну марку PROSTIR e-Secure

Національний банк України отримав від Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій свідоцтво про реєстрацію торговельної марки PROSTIR e-Secure. Цей документ є підтвердженням права власності Нацбанку на бренд PROSTIR e-Secure.

Про це йдеться в повідомленні НБУ.

"Реєстрація торговельної марки – важлива подія для кожної компанії та продукту, адже сприяє зростанню довіри та впізнаваності бренду серед споживачів, посилює конкурентоздатність та створює правовий фундамент для захисту інтелектуальної власності", – зазначив директор Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку Андрій Поддєрьогін.

Технологію PROSTIR e-Secure було впроваджено в національній картковій платіжній системі "Простір" у 2022 році.

PROSTIR e-Secure – технологія захисту операцій електронної комерції для учасників національної карткової платіжної системи "Простір", що побудована на протоколі EMV 3-D Secure версії 2.2.0 та представлена рішенням Directory Server, сертифікованим у EMVCo.

PROSTIR e-Secure є важливим інструментом підвищення рівня безпеки операцій у інтернеті з платіжними картками "Простір", зокрема мінімізації ризиків платіжного шахрайства.

Нагадаємо, Національний банк спостерігає постійне зростання попиту на використання Системи BankID НБУ як способу віддаленої ідентифікації та верифікації користувачів для отримання доступу до широкого спектру дистанційних послуг в Україні.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу