Нацбанк застосував заходи впливу до 2 небанків

Нацбанк застосував заходи впливу до 2 небанків

Національний банк України за результатами планових інспекційних перевірок застосував заходи впливу до двох небанківських фінансових установ. Заходи впливу у вигляді штрафних санкцій (штрафу) в розмірі 17 000,00 грн застосовано окремо до кожної з таких небанківських фінансових установ:

до ТОВ “ФАРД СТАНДАРТ” – за результатами планової інспекційної перевірки, проведеної в березні–травні 2024 року, за неподання Національному банку інформації в даних звітності про депозитні рахунки в банківських установах;

до ПРАТ “СТРАХОВА КОМПАНІЯ “ЗАЛІЗНИЧНІ ШЛЯХИ”  – за результатами планової інспекційної перевірки, проведеної у квітні-травні 2024 року, за неповідомлення у встановлений строк Національному банку про призначення ключових осіб.

Відповідні рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив 08 липня 2024 року.

Нагадаємо, за минулий місяць кількість учасників небанківського фінансового ринку зменшилася до 990 (із 1014 у травні), а кількість банків скоротилася на один – до 62.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу