НБУ застосував заходи впливу до трьох ломбардів

НБУ застосував заходи впливу до трьох ломбардів

Національний банк України застосував до трьох небанківських фінансових установ заходи впливу у вигляді вимоги про вжиття заходів, спрямованих на усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та приведення діяльності у відповідність до вимог законодавства України.

Заходи впливу застосовані до:

ПОВНОГО ТОВАРИСТВА “ЛОМБАРД “ГАРАНТ” “ІМПЕРІАЛ” БАТУРА Р. В. І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 32723126);

ПОВНОГО ТОВАРИСТВА “ЛОМБАРД 24” ТОВ “АФІНАЖ ЛТД” І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 40024027);

ПОВНОГО ТОВАРИСТВА “ЛОМБАРД “ШВИДКА ДОПОМОГА “CАВІНА І КОМПАНІЯ” (ЄДРПОУ 36595232).

Заходи впливу застосовані у зв’язку з ненаданням на вимогу Національного банку в установлений регулятором строк інформації / документів / пояснень з питань діяльності зазначених ломбардів. Зазначені небанківські фінансові установи зобов’язані вжити заходів для усунення (виправлення) виявлених під час нагляду порушень та привести свою діяльність у відповідність до вимог законодавства України у строк до 12 серпня 2024 року.

Рішення про застосування заходів впливу ухвалені Комітетом з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг 29 липня 2024 року за результатами безвиїзного нагляду за діяльністю з надання фінансових та/або супровідних послуг. Рішення набирають чинності з 30 липня 2024 року.

Нагадаємо, Національний банк України ухвалив рішення, яке дозволить іноземним інвесторам отримати прямий доступ до ринкових боргових інструментів (крім державних цінних паперів), спрямованих на відбудову і відновлення України.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу