Ощадбанк першим видав кредит «5-7-9%» на газопоршневу електростанцію

Ощадбанк першим видав кредит «5-7-9%» на газопоршневу електростанцію

Ощадбанк уклав першу в Україні кредитну угоду на встановлення газопоршневої електростанції в рамках оновленої програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Згідно з підписаною угодою, клієнт, який постачає сировину українським виробникам товарів першої необхідності, отримає кредит на 28,7 млн грн терміном на 5 років під 9%.

Потужність установки – 2,5 МВт – убезпечить виробництво на випадок тривалого відключення електроенергії.

«Співпраця з урядом дає Ощадбанку можливість зробити кредити на забезпечення енергонезалежності для фізичних осіб та бізнесу більш доступними. Це партнерство допомагає українській економіці стати більш стійкою, а громадянам – пережити можливі блекаути з найменшими незручностями», –  заявив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Окрім участі в державній програмі «Доступні кредити 5-7-9%», Ощад пропонує представникам мікро-, малого та середнього бізнесу більше 30 партнерських програм із продавцями енергетичного обладнання, а також спільну програму з Європейським банком реконструкції та розвитку з можливістю кредитного кешбеку.

«Важливо, щоб бізнес мав можливість працювати навіть під час обмежень постачання електроенергії. Розуміючи це, ми розширили можливості державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», аби за кредитні кошти підприємці могли придбати газові генераційні установки», – зазначила перша віцепрем’єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу