Ощадбанк продає земельні ділянки на березі Дніпра

Ощадбанк продає земельні ділянки на березі Дніпра

Державний Ощадбанк продає через ДП «СЕТАМ» дві земельні ділянки під Києвом за 302,5 млн грн.

Як повідомляє пресслужба держпідприємства, на електронний аукціон OpenMarket виставлені 2 земельні ділянки поряд на березі Дніпра за стартовою ціною 302 млн 473 тис. 840 грн.

Земельні ділянки мають загальну площу 43 га та призначені для індивідуального садівництва. Місцезнаходження об'єктів: Українка, Обухівський район, Київська область.

«Земельні ділянки знаходяться поряд, що є важливим фактором для будівництва спільної інфраструктури. Цей лот може зацікавити багатьох покупців, бо знаходиться майже на самому березі Дніпра і має велику площу», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Нагадаємо, у 2020 році ДП «СЕТАМ» продало майна банків та інших підприємств на 14 млрд грн.

Понад 20 банків співпрацюють з СЕТАМ для продажу балансових активів. Для них було організовано та проведено понад тисячу успішних аукціонів та продано майна на майже 3,5 млрд грн у рамках добровільного продажу. При цьому 55% лотів продано з приростом ціни, що дозволило додатково заробити понад 150 млн грн.

До найбільш системних партнерів за цим напрямом можна відвести держбанки: Ощадбанк, Укргазбанк та ПриватБанк.

Окрім цього укладені договори (та кейси з організації торгів) з НБУ, Альфа-Банк, ПУМБ, Райффайзен Банк Аваль, ТАСкомбанк, Банк Львів, Полтава Банк, МТБ Банк, банк «Кліринговий дім», Мегабанк, Метабанк, Скай Банк.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу