Ощадбанк запустив ринкову іпотеку під плаваючу ставку

Ощадбанк запустив ринкову іпотеку під плаваючу ставку

Ощадбанк запустив кредитування придбання житла з плаваючою відсотковою ставкою.

На відміну від державної програми "єОселя", нова кредитна програма Ощаду доступна для всіх клієнтів незалежно від соціальної категорії, пільгового статусу або наявності житла у власності. Вона не передбачає обмежень щодо вартості квадратного метра, віку нерухомості або загальної площі житла.

Процентна ставка за новою іпотечною програмою на перший рік становить 16,99%.

Починаючи з другого року ставка за цією програмою складається з двох частин: фіксованої частини (4%), що є незмінною протягом дії кредитного договору, та індексу UIRD3m.

Усі інші умови продуктів за напрямом іпотеки залишаються без змін.

UIRD3m – український індекс ставок за депозитами фізичних осіб, який протягом дії договору перераховуватиметься один раз на квартал. Цей індекс розраховується на основі номінальних ставок щодо строкових депозитів фізичних осіб у гривні, що діють в 20 найбільших українських банках.

«Ми розробили і впровадили ще одну іпотечну програму, яка дасть  можливість на вигідних та адаптованих під ринок умовах вкласти гроші у власне житло, до якого вже завтра можна заселитись. Наразі в арсеналі Ощадбанку цілий набір різноманітних іпотечних програм: державна іпотечна програма єОселя, власні програми з фіксованою ставкою, а відтепер і з плаваючою ставкою», – заявив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь