ПриватБанк розширив доставку карток на Іспанію, Францію та Угорщину

ПриватБанк розширив доставку карток на Іспанію, Францію та Угорщину

ПриватБанк розширює мапу доставки карток - відтепер клієнти ПриватБанку можуть відкрити нову картку ПриватБанку чи перевипустити діючу в Приват24 та отримати “фізичну” картку через кур’єра Нової Пошти на будь-яку адресу в Іспанії, Франції та Угорщині.

Про це повідомила пресслужба фінустанови.

Відтак клієнти ПриватБанку вже мають можливість замовити доставку картки до будь якого відділення чи поштомату Нової Пошти по всій Україні та та через кур’єра Нової Пошти на будь-яку адресу в 14 країнах Європи (Польща, Молдова, Литва, Німеччина, Чехія, Румунія, Естонія, Латвія, Італія, Словаччина, Великобританія, Іспанія, Франція та Угорщина).

ПриватБанк вже доставив своїм клієнтам Новою Поштою понад 1,1 млн карток по Україні та 157 тис карток за кордон. На сьогодні кожна пʼята з перевипущених клієнтами карток замовляється із доставкою.

Нагадаємо, від початку війни ПриватБанк подовжив строк дії всіх платіжних карток, що дозволяє вільно користуватися карткою для оплати товарів та послуг в торговій мережі та зняття готівки. За необхідності перевипуску картки для активного шопінгу в інтернет магазинах, цифрову картку можна оформити миттєво у Приват24 чи замовити пластикову картку з доставкою

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь