ПриватБанк запустив послугу зняття готівки на касі за кордоном

ПриватБанк запустив послугу зняття готівки на касі за кордоном

Клієнти ПриватБанку першими отримали змогу знімати готівку разом з оплатою карткою Mastercard товарів та послуг не тільки в Україні, а і за кордоном.

Клієнти можуть знімати готівку на касі, зокрема, у Німеччині в мережах Netto Marken-Discount, Dm-drogerie markt, Aldi, Norma, GLOBUS Markthalle та у Польщі – в Delikatesy Centrum, Biedronka, Orlen, Lewiatan, Zabka. Сервіс також працює в інших країнах ЄС, Великої Британії, Австралії.

Як повідомив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, банк у співпраці з Mastercard першим серед українських банків запустив таку послугу, що дозволяє клієнтам за кордоном знімати готівку без додаткових комісій іноземних банків-еквайєрів.

«Покупка з видачею готівки завдяки ПриватБанку стала дуже популярним в Україні сервісом, який доступний у всіх провідних торговельних мережах і їм охоче користуються жителі більшості українських міст, – говорить Дмитро Мусієнко. – Відтепер звично отримувати готівку на касі українці можуть і за кордоном”.

Здійснюючи покупку в магазині, можна запитати у касира, чи доступна послуга у даній торговій точці.

Нагадаємо, клієнти ПриватБанку можуть перевипустити діючу платіжну картку чи відкрили нову цифрову картку в Приват24 та безкоштовно замовити міжнародну доставку платіжних карток. Така послуга вже доступна в 45 країнах світу.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь