У липні АРМА перерахувало до держбюджету рекордні 781,4 млн грн

У липні АРМА перерахувало до держбюджету рекордні 781,4 млн грн

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів у липні 2024 року перерахувало до державного бюджету рекордні 781,4 млн грн.

Про це йдеться у щомісячному аналізі результатів діяльності АРМА, оприлюдненому народним депутатом Ярославом Железняком у Телеграмі, передає Укрінформ.

«АРМА в липні перерахувало до держбюджету 781,4 млн грн. Це найбільша сума за всі 8 років роботи Агентства», - зазначається у повідомленні.

Депутат нагадав, що у минулому місяці АРМА завершило процес передачі арештованих активів "Межигір'я" в управління державному парку-пам'ятці. Завдяки цьому, через 10 років після відкриття парку для відвідувачів, кошти від продажу квитків та інших аспектів функціонування парку надходитимуть до державного бюджету.

Під час проведення ревізії рухомого майна "Межигір'я" було виявлено понад 500 об'єктів, які раніше не значилися в описах. Серед них – витвори мистецтва, ікони, барельєфи, люстри та інші цінні предмети.

Нагадаємо, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) виставило на онлайн-аукціон на Prozorro.Продажі колекцію наручних годинників зрадника Віктора Медведчука.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь