Вкладникам Кредитпромбанку і Омега Банку відшкодують 19,7 млн грн

Як повідомляє прес-служба ФГВФО, фонд оголосив про початок пошуку потенційних інвесторів для виведення даних банків з ринку. Пошук інвесторів буде здійснюватися до 23 березня.

Фонд пропонує потенційним інвесторам такі способи виведення банків з ринку: відчуження всіх або частини їх активів і зобов'язань на користь приймаючих банків; створення та продаж інвестору перехідних банків з передачею їм активів і зобов'язань цих банків; продаж банків у цілому.

Потенційні інвестори, які планують брати участь у виведенні банків з ринку, зобов'язані отримати погодження у Національного банку україни на придбання істотної участі в Кредитпромбанку і Омега Банку.

У Кредитпромбанку 13 тис. вкладників - фізосіб, загальна сума, що підлягає виплаті, становить 21 млн грн, з них 17 млн грн підлягають виплаті під час дії тимчасової адміністрації.

У Омега Банку 440 вкладників фізичних осіб, загальна сума, що підлягає виплаті, становить 3,8 млн грн, з них 3,2 млн грн підлягають виплаті під час дії тимчасової адміністрації.
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь