Необанк sportbank змінив керівника

Необанк sportbank змінив керівника

Необанк sportbank, який працює на базі ТАСкомбанку, оголосив про реорганізацію свого керівного складу та створення нового напрямку для розширення проєкту.

З 27 лютого новим керівником sportbank UA (ТОВ «Спортбенк») став Михайло Стрижко, який має 21-річний досвід у банківській та фінтех сферах, у сфері аудиту, консалтингу та транзакційного бізнесу.

«Ми маємо амбітні плани на цей рік щодо розширення продуктової лінійки для більших можливостей наших клієнтів, вдосконалення процесів та дизайну застосунку. Це буде новий етап росту та подальше масштабування проєкту в Україні», – повідомив новий головний виконавчий директоро sportbank Михайло Стрижко.

Денис Саприкін як співзасновник sportbank продовжить працювати у проєкті і переходить у наглядову раду sportbank UA та очолить напрямок sportbank International. Це новий напрямок, який націлений на просування проєкту на нових ринках.

До наглядової ради також увійде співзасновник та технічний директор sportbank UA Олег Власенко, при цьому він продовжить виконувати свої обов’язки у якості технічного директора проєкту.

«Цьогоріч наші акціонери ухвалили рішення щодо виходу проєкту на нові ринки за межами України, – зазначив Денис Саприкін. – Наразі в нас вже є певні напрацювання».

Необанки не замінять класичні банки. Запустити необанк коштує $10-15 млн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

теги #sportbank

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу