АРМА продало баггі та квадроцикл Медведчука майже за 1 млн грн

АРМА продало баггі та квадроцикл Медведчука майже за 1 млн грн

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні баггі та квадроцикл екснардепа-зрадника Віктора Медведчука за 921,8 тис. грн.

Про це повідомила очільниця АРМА Олена Дума у Telegram.

"На Prozorro.Продажі реалізовано один баггі та один квадроцикл, загальна вартість реалізації по двом транспортним засобам склала 921 777 грн", – зазначила вона.

Наразі ще один квадроцикл залишився не реалізованим через відсутність учасників аукціону, тому цей лот буде виставлений на повторний аукціон, додала Дума.

Зазначається, що кошти від проданого майна колаборанта підуть на підтримку українських Сил оборони. Зокрема, ця сума надійде до депозитного портфеля АРМА для подальшої закупівлі на них військових облігацій.

Нагадаємо, Медведчука затримали 12 квітня 2022 року після того, як він утік з-під домашнього арешту на початку повномасштабного вторгнення рф 24 лютого. У 2021 році спецслужба оголосила кілька підозр Медведчуку. Він підозрюється у вчиненні державної зради, сприянні діяльності терористичної організації та замаху на розграбування національних ресурсів на тимчасово окупованій території Криму.

21 вересня 2022 року в межах обміну з Росією вдалося звільнити 215 українських військових, серед них і 10 іноземців. Москві натомість віддали Віктора Медведчука і 55 російських окупантів.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу