ФГВФО продає пул активів 7 банків

ФГВФО продає пул активів 7 банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж міжгалузевий пул активів семи банків за стартовою ціною у 48 млн грн.

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"3 липня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «МР Банк», АТ «Мегабанк», ПАТ «Промінвестбанк», АТ «Банк Форвард», АТ «Банк Січ», АТ «АКБ «Конкорд» та АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідуються Фондом гарантування вкладів", - йдеться у повідомленні.

Міжгалузевий пул включає активи, за якими боржники провадять різні види економічної діяльності. До складу лоту увійшли права вимоги та майнові права за кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання та фізичними особами, дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

У забезпечення виконання зобов’язань перед банками оформлено об’єкти житлової та комерційної нерухомості, земельні ділянки, обладнання, товари, транспорт, фінансову поруку тощо. Початкова ціна лоту – 48,0 млн грн.

Нагадаємо, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний продаж активи АТ «Банк Січ» за стартовою ціною 13,3 млн грн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу