Компанія агрохолдингу «ІМК» отримала 100 млн грн кредиту

Компанія агрохолдингу «ІМК» отримала 100 млн грн кредиту

ПриватБанк підписав кредитну угоду на 100 млн грн за державною програмою «5-7-9%» з підприємством «Слобожанщина Агро», яке належить до аграрної компанії IMК і є однією із десяти найбільших компаній аграрної промисловості України.

Надане банком фінансування дозволить бізнесу впродовж року підтримувати ведення господарської діяльності у важливому регіоні країни.

«Слобожанщина Агро» продовжує свою роботу у Сумській області, де досі високі воєнні ризики. Завдяки цьому підприємство отримало більш пільгову відсоткову ставку під гарантії Кабміну.

«Від початку війни фінансування агровиробництва для нас стало пріоритетом. Банк системно підтримує і продовжить підтримувати український агробізнес, який працює в прифронтових та деокупованих регіонах», – заявив член правління з питань корпоративного бізнесу та МСБ ПриватБанку Євген Заіграєв.

ІМК є експортоорієнтованою компанією, її продукція реалізується переважно на зовнішні ринки. У компанії в обробітку 120 тис. га землі у Полтавській, Чернігівській та Сумській областях.

Щомісячно вона відправляє залізницею 60-70 тис. тонн зерна до портів. В цьому році компанія придбала 140 вагонів українського виробництва. На початку серпня ІМК вперше відправила у власних вагонах-зерновозах свою продукцію в порти.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь