Криптобіржа Binance сплатила штраф у $2,25 млн

Криптобіржа Binance сплатила штраф у $2,25 млн

Криптобіржа Binance сплатила штраф $2,25 млн і повідомила, що її платформа тепер повністю доступна індійським користувачам.

Представник Binance повідомив The Block, що біржа сплатила штраф у розмірі 2,25 мільйона доларів, який раніше наклали індійські регулятори.

Біржа Binance зареєструвалась як «підприємство, що звітує» в підрозділі фінансової розвідки Індії, що вказує на те, що найбільшій у світі криптобіржі тепер дозволено працювати в Індії після того, як її заблокували в січні 2024 року.

У січні відділ фінансової розвідки Індії (Financial Intelligence Unit, FIU) заблокував кілька сайтів криптовалютних сервісів, включаючи Binance, за незаконні операції та недотримання місцевих правил.

У червні FIU зобов'язав Binance виплатити штраф у розмірі 188,2 мільйонів індійських рупій ($2,25 млн). «Реєстрація в FIU підкреслює відданість Binance дотриманню стандартів боротьби з відмиванням грошей в Індії, а також в будь-якій іншій юрисдикції, в якій вона працює», – заявили на біржі.

«Вебсайт і програма Binance тепер повністю доступні для індійських користувачів і надають їм доступ до комплексного набору послуг та інструментів Binance, адаптованих для задоволення їхніх потреб», – йдеться у повідомленні біржі.

Курс криптовалюти платформи BNB зріс на Binance на 0,25% за останню добу – до $526,4.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу