МВФ змінив постійного представника в Україні

МВФ змінив постійного представника в Україні

Постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Ваграм Степанян завершує свою роботу. Із 1 серпня його замінить італійка Прішила Тофано.

“Міжнародний валютний фонд призначив Прішилу Тофано своїм постійним представником в Україні. З першого серпня цього року вона змінить у цій якості пана Ваграма Степаняна, який після трьох років перебування на цій посаді повертається до центрального офісу МВФ”, – заявили в представництві МВФ.

Пані Тофано, громадянка Італії, працює в МВФ з 2013 року.

“Зміна постійних представників є усталеною практикою в МВФ для забезпечення ротації своїх співробітників”, – наголосили у представництві.

Степанян повертається до офісу МВФ. Він був представником фонду в Україні з 28 червня 2021 року, замінивши на посаді Йоста Люнгмана.

16 липня у Києві розпочала роботу команда Міжнародного валютного фонду. Заплановані зустрічі з представниками української влади.

Нагадаємо, наприкінці червня Рада директорів МВФ завершила четвертий перегляд програми "Механізм розширеного фінансування" (EFF) та ухвалила рішення виділити Україні близько $2,2 млрд на підтримку державного бюджету.

Нагадаємо, Міжнародний валютний фонд у вівторок підтвердив свій попередній прогноз щодо зростання глобального ВВП до 3,2% нинішнього року.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу