ПриватБанк продає один із найбільших ТЦ Дніпра

ПриватБанк продає один із найбільших ТЦ Дніпра

Стартував черговий етап продажу ТЦ «Приозерний» (м. Дніпро) через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України). Продаж одного з найбільших та привабливих для розвитку ритейлу в Дніпрі торговельного центру відбувається згідно з програмою реалізації неопераційної нерухомості ПриватБанку за прозорою та відкритою процедурою торгів.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

Збудований у 2009 році ТЦ «Приозерний» є третім за площею торговельним центром у Дніпрі (понад 32 тис. кв. м) та має шість наземних поверхів, а також підземний, де розташовано паркінг і може бути облаштовано укриття для перебування під час повітряної тривоги.

Унікальні переваги ТЦ «Приозерний» – у зручному розташуванні в центрі міста поруч із Центральним ринком і вокзалами. Також ТЦ «Приозерний» на сьогодні єдиний торговельний центр міста, що має водночас як торгові площі, офісні та складські приміщення, так і розважальну й спортивну зони з басейнами та спа.

Торговельний центр залежно від формату й розміру торгових точок може мати до 100 орендарів. ТЦ має шість ліфтів і чотири ескалатори, центральний вхід, обладнаний пандусом, підземний паркінг на 100 автомобілів, а також наземну стоянку, розраховану на 40 паркомісць.

Початкова ціна продажу лота становить 352 748 540,85 грн з ПДВ. Дата проведення електронних торгів: 16 жовтня 2024 року (лот № 561234), гарантійний внесок для участі: 5% від початкової ціни продажу майна (17 637 427,04 грн), який буде зараховано до ціни продажу.

До складу лота входять торговельний центр загальною площею 32 408,7 кв. м за адресою: м. Дніпро, вул. Майдан Озерний (Боброва), буд. 1, та 12 земельних ділянок. Додатково до ціни лота переможець електронних торгів зобов’язаний придбати основні засоби на суму 2,2 млн грн з ПДВ.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь