ПриватБанк виставив на аукціон один з найбільших ТЦ Дніпра

ПриватБанк виставив на аукціон один з найбільших ТЦ Дніпра

ПриватБанк виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП “СЕТАМ” Міністерства юстиції України) ТЦ “Приозерний” у м. Дніпро. Продаж одного з найбільших та привабливих для розвитку рітейлу у Дніпрі торгівельного центру проходить в рамках програми реалізації неопераційної нерухомості банку за прозорою та відкритою процедурою торгів.

Про це повідломила пресслужба фінустанови.

Збудований в 2009 році ТЦ «Приозерний» є третім за площею торговельним центром у Дніпрі (понад 32 тис кв м) та має шість наземних поверхів, а також підземний поверх, де знаходиться паркінг та може бути облаштоване укриття для перебування відвідувачів під час повітряної тривоги.

“ПриватБанк успішно відстояв у судах право власності на ТЦ «Приозерний», який було передано на баланс банку в якості забезпечення за кредитами ще до націоналізації банка - говорить Олена Євтушенко, керівник Напрямку управління нерухомістю ПриватБанку. - Рітейл не є банківською справою, тому сьогодні ми пропонуємо на відкритих торгах дуже цікавий об’єкт, який може стати одним з лідерів на ринку торговельно-розважальних послуг”.

?Унікальні переваги ТЦ “Приозерного” - у зручному розташуванні в центрі міста поруч з Центральним ринком та вокзалами. Також ТЦ “Приозерний” на сьогодні єдиний торгівельний центр міста, що має водночас як торгові площі, офісні та складські приміщення, так і розважальну та спортивну зони з басейнами і SPA зоною.

Нагадаємо, за перші 6 місяців 2024 року загальний обсяг кредитного портфелю нетто перевищив 102 млрд грн, що є абсолютним рекордом в історії банку та на ринку України. Загалом кредитні портфелі ПриватБанку для бізнесу та населення у порівнянні з підсумками 6 місяців 2023 збільшились на 26,2 млрд грн (34%).

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу