Ощадбанк вдруге виставив на аукціон готель Ramada Encore Kyiv та ТРЦ «Атмосфера»

Ощадбанк вдруге виставив на аукціон готель Ramada Encore Kyiv та ТРЦ «Атмосфера»

АТ «Ощадбанк» повторно виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) торгово-розважальний центр «Атмосфера» та готель Ramada Encore Kyiv, а також права грошової вимоги до ТОВ «Компанія «Нітеко»» загальною вартістю 1,018 млрд грн.

Про це стало відомо з даних на сайті ДП «СЕТАМ».

До лоту входять об’єкти нерухомості за адресою Столичне шосе, 103: адміністративно-готельний комплекс площею 39,6 тис. кв. м (готель Ramada Encore Kyiv), дворівневий паркінг, ТРЦ «Атмосфера» з паркінгом загальною площею 48,5 тис. кв. м, а також право вимоги за боргами ТОВ «Компанія «Нітеко».

Аукціон заплановано на 18 жовтня 2024 року, гарантійний внесок становить 50 млн 905 тис. 257 грн. Попередній аукціон, який проходив у березні 2024 року, також включав 11 земельних ділянок у Козині загальною площею 17,3 га, однак тоді лот не був реалізований.

За даними Opendatabot, власником ТОВ «Компанія «Нітеко» є ТОВ «ФК «Ен Джі Ай Менеджмент», кінцевим бенефіціаром якої виступає Дмитро Буряк. Компанія скоротила свій чистий збиток за підсумками 2023 року до 70,2 млн грн, при цьому її дохід зріс на 69% і становив 146,2 млн грн.

Нагадаємо, Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) АТ "Ощадбанк" в іноземній валюті до "CCC", в національній валюті - до "CCC+" та рейтинг стійкості банку - до рівня "ССС".

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь