ПриватБанк видав 400 млн грн кредиту Епіцентру на закупівлю енергогенеруючого обладнання

ПриватБанк видав 400 млн грн кредиту Епіцентру на закупівлю енергогенеруючого обладнання

Група компаній “Епіцентр К” та ПриватБанк підписали кредитну угоду на 400 млн грн.

Як повідомив керівник Напрямку корпоративного бізнесу ПриватБанку Євген Куліков, фінансування банку буде спрямоване на розширення діяльності мережі будівельних гіпермаркетів компанії в Україні та на закупівлю енергогенеруючого обладнання.

 "ПриватБанк збільшує підтримку українського бізнесу та активно розвиває фінансування середнього і великого корпоративного бізнесу, ми є активним учасником державних програм підтримки бізнесу і працюємо над новими продуктами і рішеннями для наших клієнтів разом з міжнародними фінансовими інституціями, - відзначив Євген Куліков. - Угода з “Епіцентр К” є важливим елементом розвитку нашого стратегічного партнерства, разом з компанією ми вже узгодили наступні кроки по розширенню співпраці і вже працюємо над новими проектами".

“Епіцентр К” має довгу історію успішного партнерства з ПриватБанком, що триває вже 18 років за кредитними угодами та у сфері роздрібного кредитування в мережі.

"Ця угода є черговим кроком у реалізації нашого стратегічного бачення розвитку компанії. Протягом багатьох років ми будуємо не лише успішний бізнес, але й підтримуємо економіку країни, створюючи робочі місця, сплачуючи податки та інвестуючи в інфраструктуру. Співпраця з ПриватБанком дозволяє нам ще більше зміцнити наші позиції та реалізувати амбітні проєкти, які стануть важливим внеском у майбутнє України та забезпечення її енергетичної незалежності", – підкреслив генеральний директор групи компаній "Епіцентр К" Петро Михайлишин.

Інвестиційний план групи компаній “Епіцентр К” передбачає розвиток та будівництво проєктів у галузях ритейлу, виробництва, агропромисловості, логістики, e-commerce та енергетики до 2030 року на загальну суму близько 100 млрд грн.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів 20 серпня ухвалив умови програми 10-відсоткового кешбеку.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу