Sense Bank взяв участь у Grain Storage Forum та Agro Ukraine Summit 2024

Sense Bank взяв участь у Grain Storage Forum та Agro Ukraine Summit 2024

Фінустанова виступила в ролі фінансового партнера на Grain Storage Forum та Agro Ukraine Summit 2024. Подія пройшла у Києві 28 та 29 травня 2024 року на території Гольф-центру. 


В ході однієї з найбільших аграрних подій цього року на сцені з презентацією виступила начальниця управління розвитку транзакційного бізнесу Sense Bank Ольга Полонська. 

Під час виступу пані Полонська зазначила, що на будь-якому ринку тренди та інновації стимулюються потребами споживачів. 

«Потреби агробізнесу, в частині фінансових послуг, динамічні та мають певну циклічність, пов’язану зі специфікою діяльності. Ми це розуміємо та створюємо такі рішення, які допомагають вам закривати свої потреби зручно та вчасно», - зауважила Ольга Полонська.

За словами спікерки, Sense Bank постійно працює над удосконаленням продуктів і сервісів для своїх клієнтів. 

«Ми завжди намагаємось пропонувати нашим клієнтам трохи більше, ніж вони звикли отримувати. Якщо це бізнес-картка для здійснення розрахунків, пов’язаних з господарською діяльністю: заправити автівку, сплатити рахунок за бізнес-ланч або проживання в готелі – то вона буде прив’язана до вашого поточного рахунку. Перекидати кошти на окремий «картковий» рахунок не потрібно. Коли частиною вашого бізнесу є зовнішньоекономічна діяльність, то взаємодія з банком зазвичай стає більш щільною. Погодити валютний контракт, купити валюту, провести платіж – всі кроки дуже важливі та потребують особливої уваги. Ми спрощуємо ці процеси. Наш клієнт просто завантажує новий контракт у спеціальний кабінет – далі процес його погодження та реєстрації проходить в онлайн-режимі. А за вже діючим контрактом клієнт завжди може побачити митні декларації, сформувати SWIFT-повідомлення з факсиміле або переглянути проведені розрахунки», – підкреслила пані Ольга.

Крім того, під час виступу Ольга Полонська розповіла і про сильні сторони банку в частині кредитування. Так, за її словами, банк пропонує клієнтам МСБ з мінімальним пакетом документів отримати попереднє рішення про виділення кредиту всього за 24 години.

«Це доволі точний прогноз. Більш ніж 80 % остаточних кредитних рішень повністю збігаються з попередніми, які ми надаємо клієнтам протягом доби», – зазначає представниця Банку. 

Ще однією унікальною пропозицією від  Сенс Банку є беззаставний кредит, розмір якого може сягати 7,5 млн грн. Ключовою його перевагою є кінцева вартість для клієнта, яка не буде вищою ніж по кредиту, який забезпечено заставою.

«Ми маємо глибоку кредитну експертизу, розуміємо та вміємо аналізувати реальний бізнес клієнта. І якщо ми в нього віримо й готові підтримати, використовувати на стороні банку додаткові інструменти, що здорожчують кредит для клієнта, немає сенсу», – резюмувала Ольга Полонська. 

Нагадаємо, що Sense Bank першим на ринку банківських послуг України та Європи заявив про можливість онлайн відкриття першого рахунку для клієнтів – юридичних осіб.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу