ФГВФО продає цього тижня активи банків-банкрутів на 3 млрд грн

ФГВФО продає цього тижня активи банків-банкрутів на 3 млрд грн

Цього тижня (02-06 вересня) у системі Prozorro.Продажі запланований продаж активів 11 банків, що ліквідуються Фондом гарантування вкладів.

Про це повідомила пресслужба ФГВФО.

Початкова ціна реалізації усіх лотів становить 3 014,5 млн грн. Із них на суму майже 2 914,0 млн грн виставлено на продаж права вимоги за кредитами та на суму 100,5 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки та інші основні засоби. Крім того, цінні папери виставлено на продаж за 0,04 тис. грн.

Усі заплановані аукціони на цей тиждень – можна знайти за посиланням.

Так, упродовж тижня заплановано продаж активів таких банків:

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» - з початковою ціною 2 342,3 млн грн на торги виставлено права вимога за кредитами.

АТ «МЕГАБАНК» - на загальну суму 417,6 млн грн, з яких 416,4 млн грн – початкова ціна прав вимоги за кредитами, 1,3 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.

АТ «АКБ «КОНКОРД» - на загальну суму 92,6 млн грн, з них на суму майже 77,0 млн грн на торги виставлено права вимоги за кредитами, понад 15,6 млн грн – об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

АТ «УКРБУДІНВЕСТБАНК» - на загальну суму 62,3 млн грн, з яких 48,5 млн грн – стартова ціна прав вимоги за кредитами, майже 13,9 млн грн – об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок, авто та інших основних засобів.

АТ «БАНК СІЧ» - на загальну суму 52,6 млн грн, з них з початковою ціною 37,3 млн грн торгуватимуться об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби, 15,3 млн грн –права вимоги за кредитними договорами. Зокрема, 3 вересня у складі лоту G22N026495 на аукціон виставлено групу нежитлових приміщень загальною площею 1068,5 кв м, розташованих на столичному Акадаммістечку. Стартова ціна лоту – 37,3 млн грн.

ПАТ «ПРОМІНВЕСТБАНК» - із стартовою ціною 29,9 млн грн на торги виставлено об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

ПАТ «АКБ «КАПТАЛ» – із початковою ціною 14,6 млн грн торгуватимуться права вимоги за кредитами.

АТ «МР БАНК» - з початковою ціною 1,8 млн грн торгуватимуться об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

АТ «АЙБОКС БАНК» - об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби виставлено на торги з початковою ціною 0,6 млн грн.

АТ «БАНК ФОРВАРД» - із стартовою ціною 0,1 млн грн торгуватимуться об’єкти нерухомого майна, земельні ділянки, авто та інші основні засоби.

ПУАТ «ФІДОБАНК» - на торги із початковою ціною 0,04 тис. грн виставлено цінні папери.

Кошти, одержані від продажу активів, спрямовуються на розрахунок із кредиторами банків.

Нагадаємо, 5 вересня 2024 року в системі Prozorro.Продажі на повторні торги виставлено активи АТ «Банк «Фінанси та Кредит», ліквідацію якого здійснює Фонд гарантування вкладів. До складу лоту GL18N026331 увійшли права вимоги за 10 кредитними договорами, укладеними з суб’єктами господарювання.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь