ФГВФО виставив на продаж кредити Укрбудінвестбанку з туристичними апартаментами в Одесі в заставі

ФГВФО виставив на продаж кредити Укрбудінвестбанку з туристичними апартаментами в Одесі в заставі

У системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон із продажу активів АТ «Укрбудінвестбанк», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. На торги у складі лоту виставлені права вимоги за кредитними договорами та дебіторська заборгованість, укладеними з пов’язаними з банком юридичними та фізичними особами.

Про це йдеться в повідомленні ФГВФО.

У забезпечення зобов’язань перед банком оформлено нерухомість туристичного призначення преміумкласу – апартаменти з кухнями в сучасному туристичному комплексі в курортному районі «Аркадія» на узбережжі Одеси (Гагарінське плато): 11, 12 та технічний поверхи 16-поверхового будинку загальною площею 1080,5 кв. м.

Початкова ціна – 63,4 млн грн.

На продаж виставлено не заставне майно, а право стягнення заборгованості з боржника або заставного майна в судовому чи позасудовому порядку.

Торги відбуватимуться за голландською моделлю аукціону. До участі допускаються юридичні та фізичні особи, за винятком російської федерації та осіб, пов'язаних із державою-агресором. Активи вже виставлялися на англійських і голландських аукціонах, але поки що не знайшли свого покупця.

Кошти, отримані від продажу активів, будуть спрямовані на погашення вимог кредиторів АТ «Укрбудінвестбанк».

Нагадаємо, ФГВФО виставив на повторні торги активи банку «Фінанси та Кредит» на 2,34 млрд грн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь