ФГВФО відновлює виплати вкладникам КСГ Банку

ФГВФО відновлює виплати вкладникам КСГ Банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 10 липня 2024 року поновлює виплати гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «КСГ Банк».

Про це повідомила пресслужба ФГВФО.

Зазначається, що це стало можливим завдяки відновленню Фондом контролю над банком після тривалих судових процесів.

"З 10 липня 2024 року вкладники ПАТ «КСГ Банк», які ще не отримали гарантовану суму, можуть звертатись до банків - агентів Фонду за отриманням відшкодування за своїм вкладом без попереднього письмового звернення до Фонду", - йдеться у повідомленні.

Вкладники також можуть отримати кошти дистанційно – через онлайн-сервіси (мобільні застосунки) таких банків як ПриватБанк, Укргазбанк, ПУМБ, ТАСкомбанк, банк "Південний", Сенс Банк, Універсал Банк або за допомогою мобільного додатка порталу "Дія".

У Фонді звернули увагу спадкоємців вкладників, що для отримання відшкодування на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємець повинен попередньо письмово звернутись до Фонду. Виплати коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину здійснюються за результатами розгляду індивідуального письмового звернення спадкоємця на адресу Фонду.

Нагадаємо, після семи років судових процесів Фонд гарантування вкладів фізичних осіб зміг відновити контроль над так званим "зомбі-банком" – ПАТ "КСГ Банк".

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу