Фонд держмайна почав приватизацію за 1 гривню

Фонд держмайна почав приватизацію за 1 гривню

Фонд державного майна виставив на аукціон перші чотири об’єкти нерухомості в Одеській та Житомирській областях зі стартовою ціною в 1 гривню. Серед них – адміністративні будівлі та нежитлові приміщення. Аукціони заплановані на вересень.

Про це повідомляє пресслужба ФДМУ.

Символічна ціна в 1 гривню встановлена законом на період воєнного стану для об’єктів, балансова вартість яких відсутня або дорівнює нулю. У ФДМУ зазначають, що така стартова ціна сприяє ефективному початку процесу приватизації в нинішніх умовах.

Для участі в аукціоні необхідно сплатити реєстраційний внесок у розмірі 1420 грн.

До списку «гривневої» нерухомості входять такі об’єкти:

1. Нежитлова будівля площею 25,8 кв. м в Одесі – колишній приймальний радіоцентр для управління повітряним рухом, збудований 1975 року. Будівля потребує поточного ремонту.

2. Адміністративний будинок площею 281,5 кв. м у місті Рені Одеської області. До нього входять одноповерхова будівля, гараж, сарай, туалет та огорожа. Побудований 1960 року, будинок має всі необхідні комунікації.

3. Двоповерховий адміністративний будинок площею 492 кв. м у місті Балта Одеської області. Комплекс збудований 1968 року та включає котельню, вбиральню, сарай і гараж.

4. Нежитлове приміщення (контора) площею 50,5 кв. м у місті Олевськ Житомирської області. Будівля з цегляними стінами, обшитими сайдингом, оснащена всіма необхідними комунікаціями.

Нагадаємо, ФДМУ оголосив аукціон із приватизації готелю «Україна».

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу