ПриватБанк знизив ціну на один з найбільших ТЦ Дніпра

ПриватБанк знизив ціну на один з найбільших ТЦ Дніпра

Знижено початкову ціну продажу на один з найбільших ТЦ Дніпра - «Приозерний». Торги відбудуться 1 листопада 2024 року.

Про це повідомила пресслужба ПриватБанку.

На черговому етапі продажу ТЦ «Приозерний» (м. Дніпро) через систему електронних торгів OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) початкову ціну продажу одного з найбільших та привабливих для розвитку ритейлу в Дніпрі торговельного центру знижено на 80 млн грн від початкової ціни на перших торгах - 352,8 млн грн проти 430 млн грн.

Продаж одного з найбільших та привабливих для розвитку рітейлу у Дніпрі торгівельного центру проходить в рамках програми реалізації неопераційної нерухомості банку за прозорою та відкритою процедурою торгів. Збудований у 2009 році ТЦ «Приозерний» є третім за площею торговельним центром у Дніпрі (понад 32 тис. кв. м) та має шість наземних поверхів, а також підземний, де розташовано паркінг і може бути облаштовано укриття для перебування під час повітряної тривоги.

Унікальні переваги ТЦ «Приозерний» – у зручному розташуванні в центрі міста поруч із Центральним ринком і вокзалами. Також ТЦ «Приозерний» на сьогодні єдиний торговельний центр міста, що має водночас як торгові площі, офісні та складські приміщення, так і розважальну й спортивну зони з басейнами та спа.

Початкова ціна продажу лота становить 352 748 540,85 грн з ПДВ. Дата проведення електронних торгів: 1 листопада 2024 року (лот №562509), гарантійний внесок для участі: 5% від початкової ціни продажу майна (17 637 427,04 грн), який буде зараховано до ціни продажу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ПриватБанк продає один із найбільших ТЦ Дніпра.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь