Страхова компанія «Інтех» йде з ринку

Страхова компанія «Інтех» йде з ринку

Ще один страховик розпочав добровільний вихід з ринку шляхом виконання страхового портфеля.

Національний банк надав дозвіл ТДВ «Страхова компанія «Інтех» (ЄДРПОУ 30990299) на вихід з ринку шляхом виконання страхового портфеля та погодив план виходу товариства з ринку.

Відповідне рішення комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг НБУ ухвалив 27 вересня.

Страхова компанія ухвалила рішення про вихід з ринку та затвердила план виходу шляхом виконання страхового портфеля на загальних зборах учасників (протокол № 05/09 від 5 вересня).

Після завершення процедури виходу з ринку шляхом виконання страхового портфеля страховик зобов’язаний звернутися до Національного банку із заявою про анулювання ліцензії на здійснення страхової діяльності.

У I півріччі 2024 року ТДВ “СК “Інтех” 100% платежів у страховому портфелі отримало через страхування лінії бізнесу “Майно, крім страхування сільськогосподарської продукції”. Інших ліній бізнесу у страховика немає.

Обсяг страхових премій компанії в зазначеному періоді становив 3 тис. грн, технічні / страхові резерви – 34 тис. грн. Виплат у першому півріччі 2024 року не було.

Частка ринку за страховими преміями / технічними резервами становить 0,000015%.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь