Уряд затвердив початкові ціни для готелю «Україна» та ОГХК

Уряд затвердив початкові ціни для готелю «Україна» та ОГХК

Уряд ухвалив умови продажу єдиного майнового комплексу держпідприємства "Готель "Україна" та державного пакета у 100% акцій АТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія".

Відповідне рішення прийняли на засіданні 12 липня, передає пресслужба Фонду державного майна.

Зазначається, що стартова ціна готелю "Україна" визначена в розмірі 1 млрд 47 млн 637 тис. 152 грн. Стартова ціна АТ "ОГХК" – 3 млрд 899 млн 358 тис. грн.

Уже 15 липня Фонд держмайна проведе засідання аукціонних комісій по цих підприємствах, після чого будуть опубліковані повідомлення про приватизаційні аукціони.

"Сьогодні ми стали ще на один крок ближче до старту великої приватизації, яка відбудеться вже зовсім скоро. Хочу підкреслити, що велика приватизація – це не лише про продаж великих активів та наповнення державного бюджету, але й про залучення інвестицій, створення нових робочих місць, розвиток територій та, зрештою, підтримку і розвиток української економіки в ці непрості часи", – прокоментував голова Фонду Віталій Коваль.

Нагадаємо, Фонд державного майна України провів позаминулого тижня 8 аукціонів, на яких реалізував об'єкти загальною вартістю 181,6 млн грн.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу