В Україні з'явились перші підземні банківські відділення

В Україні з'явились перші підземні банківські відділення

Райффайзен Банк відкрив перші підземні відділення у Харкові та Дніпрі. Вони працюватимуть на базі вже існуючих та обслуговуватимуть клієнтів у разі оголошення повітряної тривоги у регіоні. Обслуговування клієнтів доступне через окремий вхід, який веде до підземного приміщення.

Про це повідомляє пресслужба Райфу.

У Харкові відділення працює за адресою: вул. Новгородська, 11.

Ювілейне відділення обслуговує клієнтів за адресою: смт. Cлобожанське, вул. Слобожанська, 9а.

Перші підземні банківські відділення з’явилися у містах, які розташовані поблизу бойових дій та постійно піддаються обстрілам. Кількість та тривалість повітряних тривог у цих містах є підвищеною, клієнти мають обмежений доступ до офлайн послуг та часті проблеми зі стабільним зв’язком. Попри складну ситуацію у цих містах продовжують працювати підприємці, які також потребують постійного доступу до банківських операцій.

Такий формат роботи відділень допоможе безперервно надавати банківські послуги в умовах воєнного часу. Це не лише захищає клієнтів та працівників, а й сприяє збереженню економічної стабільності регіонів.

«Підземні робочі місця дозволяють забезпечити безперервність обслуговування клієнтів, навіть у випадках повітряних тривог. Це особливо важливо в містах, які піддаються постійним обстрілам, через що відділення змушені припиняти роботу на поверхні на досить тривалий час. Безперервне функціонування відділень дозволяє підтримувати локальний бізнес і забезпечувати доступ до фінансових послуг. Це, у свою чергу, допомагає мінімізувати економічні втрати для підприємців і населення в цих регіонах. Надзвичайно важливим є і те, що нова ініціатива створює безпечніші умови праці для співробітників, дозволяє їм впевненіше працювати та менше стресувати», — коментує Артем Нідзельський, директор з питань роздрібного бізнесу центру з роздрібного бізнесу Південно-Східного регіону банку.

Підземні відділення надають усі банківські послуги, що і традиційні відділення, зокрема відкриття рахунків, депозитів, кредитування, консультації клієнтів та розрахунки в касі.
У Райффайзен Банку зазначають, що цей крок допоможе підтримати економічну стабільність у прифронтових регіонах, зберегти довіру клієнтів та наддасть відчуття стабільності й захищеності під час користування банківськими послугами, що є особливо важливим у воєнний час. Надалі банк планує відкриття окремих підземних відділень у Харкові та Дніпрі й інших прифронтових містах.

Нагадаємо, з серпня клієнти Кредобанку отримали можливість замовити доставку іменних пластикових карток до 14 країн Європи – Польщі, Молдови, Румунії, Литви, Латвії, Естонії, Угорщини, Словаччини, Чехії, Німеччини, Італії, Великобританії, Іспанії та Франції. Доставку здійснює поштовий оператор «Нова Пошта».

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу