ПриватБанк тимчасово знизив тариф на переказ валюти на іноземні картки

ПриватБанк тимчасово знизив тариф на переказ валюти на іноземні картки

Державний ПриватБанк знизив тарифи на перекази з валютних карток на закордонні картки всього світу – з 2% до 1%, але при цьому мінімальна плата в 50 грн залишається незмінною. Це тимчасовий захід.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Із 15 серпня 2024 року до 15 лютого 2025 року тарифи на міжнародні перекази у Приват24 з валютних карток ПриватБанку на закордонні картки знижено удвічі до 1% замість 2%", – повідомив член правління банку з питань роздрібного бізнесу ПриватБанку Дмитро Мусієнко.

Оскільки мінімальна сума комісії становить 50 грн, то це здешевлення взагалі не відчують ті, хто переказує суми менші за 2500 грн у валютному еквіваленті. Платежі до 5000 грн також коштуватимуть клієнтам ті ж 50 грн, але раніше комісія на них становила до 100 грн.

Це вже другий раз за рік ПриватБанк тимчасово знижує цей тариф. Перший раз "акція" діяла з 20 лютого до 20 квітня 2024 року, але тоді було повноцінне двократне зниження тарифу – до 1%, але не менше 25 грн. Зараз мінімальний ліміт комісії ПриватБанк не знизив.

Надіслати закордонний переказ можливо лише з валютної картки ПриватБанку в доларах США або євро. Перекази з гривневих карток на валютні заборонені.

Надіслати переказ з картки ПриватБанку на закордонну картку можна через мобільний застосунок або вебверсію "Приват24" в меню "Переказ на картку". Для цього потрібно вибрати з шаблону або заповнити дані закордонної картки, зазначити суму переказу та підтвердити операцію.

Нагадаємо, два найбільших українських емітенти платіжних карток – ПриватБанк і Універсал Банк (застосунок monobank) – за перше півріччя 2024 року закрили 80 тисяч карткових рахунків, які використовувалися для шахрайських схем "дропів".

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу