Укргазбанк репозиціонував свій бренд екобанку

Укргазбанк репозиціонував свій бренд екобанку

Укргазбанк змінив позиціювання бренду та фірмовий стиль на UGB еко банк країни”.

Укргазбанк здійснив рестайлінг, змінивши позиціювання бренду та фірмовий стиль. Відтепер у своїх комунікаціях Укргазбанк використовуватиме написання “UGB еко банк країни” та нову айдентику, зокрема новий логотип.

При цьому Укргазбанк офіційно не змінює свою назву.

Скорочення назви банку УГБ трансформувалось в UGB латиницею. Кожна літера абревіатури відповідає цільовій аудиторії, на якій зосереджений банк: Україна. Громада. Бізнес.

«Ми бачимо своєю місією допомагати державі посилювати економіку, бізнесу – відновлюватись та продовжувати працювати, громадам – відбудовуватись та розвиватись», – зазначив в.о. голови правління Укргазбанку Родіон Морозов.

Банк залишив в логотипі “еко банк”, додавши слово “країни”, щоб підкреслити фактор глобальності еконапряму.

«Враховуючи сформовані на ринку знання про банк як лідера з фінансування проєктів з відновлюваної енергетики, ми зберігаємо «зелений» банкінг як важливий атрибут оновленого бренду Укргазбанку. Крім цього, еко банк – це про відповідальне ставлення до партнерства, побудову екологічних стосунків з клієнтами та партнерами», – заявили в установі.

Укргазбанк є універсальним банком, тому він відходить від слова «газ» у новому позиціюванні, оскільки воно обмежувало сприйняття бренду і конфліктувало з іміджем “еко банку”.

У своїй айдентиці банк зберіг синьо-зелену колірну гаму (синій – колір неба та води, зелений – рослинного життя). Для більшого акцентування на екологічній спрямованості банку та розвитку «зеленого» банкінгу візуальний елемент ромба відтепер зеленого кольору, а зображення полум’я газу в логотипі змінили на зелений листочок.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу