Земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві передали АРМА

Земельні ділянки Медведчука та Козака у Києві передали АРМА

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало в управління земельні ділянки у Києві, що належали Віктору Медведчуку та Тарасу Козаку.

Про це повідомила пресслужба Нацагентства, передає Укрінформ.

«Земельні ділянки у Києві, якими через довірених осіб володіли... екснардепи Віктор Медведчук і Тарас Козак, передали в управління Нацагентству. Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) отримало лист від прокурора з відповідною ухвалою слідчого судді Печерського районного суду м. Києва», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед переданих активів корпоративні права ПП «Орєст», ТОВ «Осокорки-7», ТОВ «Академ-Клуб», ПП «Фірма «Вікторія», ТОВ «Осокорки-7» та земельні ділянки площею більш як 49 га.

Центральному міжрегіональному управлінню агентства надано доручення здійснити огляд арештованого майна для подальшої підготовки активу до управління.

Як повідомлялося, серед майна колишнього народного депутата Віктора Медведчука, на яке накладено арешт у межах кримінальних проваджень - яхта Royal Romance та понад 30 земельних ділянок. За словами речниці Офісу генпрокурора Надії Максимець, це також 23 будинки, понад 30 квартир, величезна колекція картин, унікальний залізничний вагон-ресторан.

Підписуйтесь на новини FinClub в TelegramViberTwitterFacebook

теги #арма

Долучайтесь

Підписатися на розсилку Фінклубу