Укрексімбанк намагається продовжити обіг єврооблігацій

Укрексімбанк звертається до власників облігацій щодо отримання їх згоди на зміну умов облігацій обсягом $750 млн із відсотковою ставкою 8,375% та терміном погашення 27 квітня 2015 року.

Укрексімбанк запитує згоду власників облігацій на продовження фінального строку погашення та дати виплати з 27 квітня на 27 липня 2015 року. Кінцевий строк для власників облігацій щодо участі у зверненні щодо отримання згоди – 9 квітня, 16:00 (за Гринвічем).

Це звернення до власників облігацій щодо отримання згоди на заміну умов облігацій має розглядатися у контексті нещодавно погодженої програми EFF для України, затвердженої МВФ 11 березня. Україна шукає підтримки з боку власників її зовнішнього боргу державного сектору, включаючи власників облігацій Укрексімбанку, у відповідності до цілей, затверджених в EFF, зазначено у повідомленні Мінфіну.

Це трьохмісячне подовження строку погашення єврооблігацій необхідне для того, аби дозволити Укрексімбанку провести переговори з їх власниками щодо довгострокового рішення. Щодо будь-якого подальшого роз’яснення слід звертатися до Lazard Frères SAS, глобального координатора Міністерства фінансів України у питанні боргових операцій, узгоджених відповідно до EFF.
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь