Дельта Банк заблокував кошти "Укрпошти"

За словами пана Ткачука, в банку заблоковані значні кошти на рахунках "Укрпошти". Водночас "Укрпошта" здійснює банку сплату платежів, прийнятих від клієнтів, за які банк не розраховується.

"Дельта Банк рекомендував "забути" про оплату за надані послуги та не порушувати це питання в період дії тимчасової адміністрації, так само, як і про кошти "Укрпошти", заблоковані на рахунках в цьому банку", - йдеться в листі.

Замість виконання своїх зобов'язань Дельта Банк пред'явив вимогу про перерахування йому прийнятих від населення грошей, без оплати наданих "Укрпоштою" послуг. На виконання цієї вимоги "Укрпошта" намагалася здійснити платежі коштами зі свого рахунку в Дельта Банку. Але тимчасова адміністрація, яка працює в банку з 3 березня, не задовольнила зарахування цих коштів на свою адресу, продовжуючи вимагати від підприємства перерахування грошей з рахунків в інших банківських установах.

"Укрпошта" як державне підприємство не має права на безкоштовне надання послуг і закликає главу ФГВФО не допустити штучного блокування коштів і припинити шантаж клієнтів банку з боку його працівників про нарахування штрафних санкцій за ситуацію, яка створена діями тимчасової адміністрації.
 

 

Теги #ФГВФО

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь