Призначено керівництво Нацкомфінпослуг (оновлено)

Новости: Призначено керівництво Нацкомфінпослуг

Сьогодні президент Петро Порошенко призначив склад Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг.

Головою Нацкомфінпослуг став Ігор Пашко, зазначено в указі президента № №51/2015.

Членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг стали Ольга Гурбич, Ольга Максимчук, Денис Ястреба, Олександр Залєтов.
 
При цьому указом №43 був звільнений член Нацкомфінпослуг Віктор Берлін. Він залишався останнім повноважним членом комісії.

В п'ятницю видання "Форіншурер" повідомило, що Ігор Пашко був депутатом Харківської міської ради. Але у понеділок стало відомо, що Ігор Пашко не пов'язаний із політикою. Із 1992 року він працював в Укрексімбанку, потім - в Укрінбанку. Остання посада - директор департаменту по работі із фінансовими компаніями, включаючи страхові, Правекс-банку. По даним FinMaidan, Ігор Пашко народився в Росії 27 травня 1966 року.

Олександр Залєтов є президентом Ліги страхових організацій України.

Ольга Максимчук займала пост заступника голови правління Страхової групи "ТАС" і відповідала за андеррайтинг, методологію та перестрахування. Ольга почала свою кар'єру в СГ «ТАС» з 2001 року за напрямом «Страхування вантажів» відразу після закінчення фінансово-економічного факультету Київського національного університету за спеціальністю «Страхова справа».

Денис Яструба обіймав посаду юриста в страховій компанії "Країна". На 1 січня 2013 року 49,996% страхової компанії "Країна" належали ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм ессетс кепітал", що керує активами президента України Петра Порошенко. Серед акціонерів фізичних осіб був Костянтин Ворушилін (4,98%), який зараз очолює Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Ольга Гурбич в минулому працювала в структурі страхової компанії Allianz Україна.
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь