Суд підтвердив право Arricano на ТРК SkyMall

Як повідомила прес-служба Arricano, компанія розмістила на рахунку незалежної третьої сторони кошти необхідні для реалізації call-опціону в повному обсязі до 1 січня 2015 року. Цими діями компанія офіційно підтвердила своє бажання і фінансову можливість викупити мажоритарний пакет акцій ТРК SkyMall у компанії Stockman Interhold, афілійованої з Андрієм Адамовским на умовах, зазначених арбітражем.

"Лондонський арбітраж, неупередженість та об'єктивність якого визнані всім світом, своїм рішенням від 31 березня 2015 року в черговий раз підтвердив правоту Arricano. Арбітраж дав однозначну відповідь - Аггісапо виконала опціон, Arricano має повне право знову стати одноосібним власником 100% акцій компанії Ассофит, і, відповідно ТРК SkyMall", - заявив член ради директорів Arricano Real Estate plc Ярема Ковалів.

Arricano Real Estate plc - провідний девелопер і мережевий оператор торгово-розважальних комплексів європейського рівня в Україні. Arricano володіє найбільшим в Україні портфоліо реалізованих ТРЦ загальною орендною площею проектів у власності компанії понад 212 000 кв. м.

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь