Уряд ухвалив проект змін до державного бюджету

Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до керівників парламентських фракцій ухвалити зміни до державного бюджету на позачерговому засіданні Верховної Ради до кінця лютого. Про це глава уряду сказав на засіданні Кабінету Міністрів у суботу.

Арсеній Яценюк підкреслив, що проект змін до закону про державний бюджет буде зареєстрований в парламенті 16 лютого. До законопроекту будуть додані проекти законів, які передбачають формування дохідної і видаткової частини державного бюджету: зміни до Податкового кодексу і законодавства про пенсійне забезпечення.

«Просимо, щоб у понеділок парламент взявся до активної роботи, щоби до кінця поточного місяця ми прийняли відповідне законодавство», - підкреслив глава уряду. Він повідомив, що проведе з цього питання зустрічі з членами коаліції парламентських фракцій та спікером: «Не виключаю, що треба буде зібрати позачергове засідання Верховної Ради. І на позачерговому засіданні, орієнтовно 25 лютого, прийняти весь пакет законів, який буде опрацьований депутатами».

На опрацювання всіх законопроектів, зазначив він, є десять днів: «Це в оперативному режимі дасть можливість Раді Директорів Міжнародного валютного фонду вже формально затвердити рішення про нову чотирирічну програму співпраці між Україною та МВФ і розкриє можливості для всіх наших інших партнерів далі продовжувати допомогу Україні».
 

 

Підписатися на розсилку Фінклубу

 

Присоединяйтесь